Pin It

Höststädning 2013

Höststädning 2013

Om man bor 4 personer på ca 64kvm varav en av dessa 4 är en vild 1,5 åring och en av dem är en pysseltokig morsa som gladeligen skulle kunna ägna all min lediga tid på att pyssla är det kanske inte så konstigt att det ibland råder kaos hemma.

Jag har därför kommit på den briljanta idén att jag ska höststäda hela lägenheten. Som ni såg började jag ju med det viktigaste igår det vill säga pysselskåpen. Idag har jag fortsatt med köket.

För att göra det hela roligare har jag pysslat ihop fina etiketter som jag hittade på västkusten förra veckan och använt på mina burkar. Det roliga med etiketterna är att de är som en svarttavla eller åtminstonde liknande material. Man skriver på dem med en krita. Sedan när man byter innehåll i burken kan man sudda etiketten och skriva burkens nya innehåll. Skoj tycker jag! Såhär kan det se ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.