Pin It

Tavelkonst till balkongen

Tavelkonst till balkongen

Jag håller på att göra om, rensa ur och skapar nytt till vårt hem för höstens mysstunder. Om det är något jag älskar förutom att pyssla är det att mysa. Maken brukar säga mys är mitt bread and butter. Kan inte annat än hålla med honom.

Efter att våra krukor haft en intensiv dejt med vår vilda 1,5 åring så var det inte mycket kvar av dem. De har därför fått hamna på krukkyrkogården och blivit ersatta av två tavlor jag gjorde imorse när vi pysslade.

Ramarna är köpta på en bakluckeloppis för 10 spänn! Älskar dessa bakluckeloppisar där kan man verkligen fynda pysselmaterial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.