Pin It

Höst vimplar

Höst vimplar

Jag verkligen älskar att göra om hemma. Oftast sker homemakeovern efter humör, årstid eller bara ren inspiration. Nu när hösten är här har jag blivit mer och mer sugen på att inreda ett lite mer höstigt kök.

Igår hittade jag gardinerna som passar för temat.

På kvällen pysslade jag ihop några vimplar som passar till köket.

Jag har inte använt symaskinen för att göra vimplarna denna gång utan jag har endast använt mig av sax, lim och ett långt band. Jag har klistrat upp vimplarna på bandet. Jag fick dock använda mig av rikligt med lim.

Idag ska vi nog fortsätta med höstköket! Hoppas ni njuter lika mycket som jag av denna härliga årstid! Trevlig fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.