Pin It

Vackra rönnbär

Vackra rönnbär

Idag har jag och Lilla i pysslat med rönnbär.

Vi har fixat ihop några olika rönnbär arrangemang. Ett med rönnbär, ljus och blad. Tänk dock på brandrisken. Glöm ej ljuset tänt och obevakat.

Jag har också satt några rönnbär i mina egen gjorda vaser jag gjort av glasburkar. Älskar att glasburkar kan användas till så mycket fint. På en av burkarna har jag limmat fast en vacker bred spets. Tycker att spets och glas är väldigt snyggt ihop. Det här är ett väldigt enkelt återvinnings tips. Vi använder glasburkar väldigt ofta när vi pysslar. Billigt och ett mycket användbart material.

Vi har också trätt några rönnbär på snören som jag bundit fast i ljusstaken och blomsterarrangemanget.

Nu börjar köket kännas riktigt höstfint!

2 thoughts on “Vackra rönnbär

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.