Pin It

Teburksmani

Teburksmani

Jag är en riktig te drickare. Jag har fått höra att te lätt tappar smak om det ligger kvar i sin påse man får från affären. Eftersom jag saknar teburkar har jag pysslat ihop några själv.

En av burkarna har jag klätt in i tyg och den andra har jag gjort decoupage på.

Det finns ett speciellt decoupage lack för glas som du kan köpa på Panduro. Du tar sedan ett snyggt tunnt papper till exempel en servett som du endast tar det yttersta lagret på eller så finns det speciella decoupage bilder att köpa på Panduro som du klistrar på glasytan med lacket. När det har torkat stryker du en yta med lacket på motivet. Det lacket jag har använt ger en frostad yta. När det torkat bränner du glasburken i ugnen på 160 grader i 30 minuter. Klart!

Jag tycker om romantiska motiv så jag har valt romantiska bilder till min teburk.

Nu ska jag njuta av gott te hela hösten! Lovely!

 

 

 

One thought on “Teburksmani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.