Mammas chokladhavreflarn!

Jag är så tacksam för att vi har mina föräldrar. De är oftast de som ställer upp och hjälper mig/oss med barnen när det behövs och de finns och stöttar mig och mannen med olika saker.

Jag och Lilla i brukar då och då göra små presenter för att visa våran tacksamhet. Oftast blir det något hemmagjort då vi som småbarnsfamilj inte har cash i mängder. Plus att mormor och morfar blir gladast av presenter vi skapat själva.

Igår bakade jag och Lilla i havreflarn med egengjord chokladfyllning till mormor och morfar. Mormor är helt tokig i dessa kakor och för att göra henne extra glad valde jag att baka just dom. Jag la dom sedan i en fin burk jag hittade på blomsterlandet för en billig peng.

Som pricket över i:t hängde jag en av våra lövkort på burken och skrev några fina ord!

Tack för att ni finns mormor och morfar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>