Pin It

Fåglarnas drömkåk

Fåglarnas drömkåk

Jag är uppvuxen i en väldigt kreativ familj. Mamma är jätteduktig på bland annat sömnad, stickning, virkning, vävning, bakning och inredning. Hon pysslade mycket med mig när jag var liten och det är nog det som lagt grunden till mitt pyssel intresse. Hon är fortfarande pysslig av sig och hon kommer ofta med många kreativa idéer.

Pappa är en riktig mångpysslare. Han är duktig på massa olika saker och han har ett öga för detaljer. Han har alltid något projekt på gång och han brukar ofta fixa saker till hemmet. Det är inte ovanligt att mamma eller även jag ibland har gett honom något uppdrag. Det han gör brukar vara nogrant och smart gjorda. Jag blir ofta imponerad av min pappa. Det är roligt att han är så kreativ.

Pappa har byggt två fågelstugor till fåglarna. De är riktiga drömkåkar för hungriga fåglar!

Han har använt vindruvsförpackningar som fågelmatshållare. Smart tycker jag.

Så här ser hans ena fågelstuga ut!

Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.