Sol i sinne vår inne..

Imorse när jag vaknade såg jag till min förskräckelse att det hade kommit snö. SNÖ igen. Jag som har njutit av sol och fågelkvitter i veckan. Jag som planerat för utflykt med matsäck till lekplatsen. Jag som drömt om härliga vårdagar och vårlökar i rabatterna.

Men om du inte kan ha våren ute då får du se till att ha den inne. Det är precis vad jag har gjort.

Till lilla I:s förtjusning har jag pysslat ihop och hängt upp fjärilar, och blommor i lägenheten. Trollsländorna är ett second hand fynd!

Sol i sinne vår inne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>