Pin It

En vår- mobil

En vår- mobil

Jag älskar att göra om hemma. Eftersom jag  är hemmaförälder så är jag och barnen hemma den mesta tiden. Förutom våra utflykter förstås men är man hemma mycket blir det väldigt viktigt att ha mysigt runt omkring sig. Just nu är jag inne i en vårinspirerad fas då jag vill inreda med ljusa och färgglada  färger. Det får också kännas som att våren är på G i detaljerna.

I måndags hittade jag några lustiga kvistar i blomsterståndet på torget. Mannen som sålde dom sa att det var trollhassel. Men ärligt talat vet jag inte vad det är inte ens efter lite googlande. Det är dock väldigt roliga. Jag har valt måla en kvist vit och hänga upp fina saker i den så att det blir som en mobil.

Fåglarna har jag sytt och pysslat ihop själv av tyg, spetsband
och knappar.

Ängeln och blomman har jag gjort av gamla inredningshjärtan och dom är gjorda av pärlor och ståltråd.

Vaserna hittade jag på loppisen vi var på i förrgår. Jag har hängt upp dom med hjälp av ståltråd. Den tredje vasen är gjord av en gammal glasburk.

Fågelburen är en gåva från en kär vän.

Jag kan garantera att denna mobil har gjort succe hos Lilla J. Hon skattar högt så fort hon närmar sig den. Det gör mig extra nöjd!

Trevlig kväll!
image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.