Pin It

Nya vårkläder till små fashionistas!

Nya vårkläder till små fashionistas!

Jag har en kär vän som heter M. Från början var M min mans vän men som under åren även blivit min vän. Jag betraktar henne numera som en av de närmaste vännerna jag har i min bekantskapskrets och hon och hennes familj är väldigt betydelsefulla och värdefulla för oss. Goda vänner skall man vara rädd om.

M är inte bara en bra vän utan hon är också väldigt duktig på att sy underbara kläder. Igår när vi hade besök av henne och hennes familj fick tjejerna en varsin underbar klänning med matchande tights till!

Det är lycka för mig och mina små fashionistas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.