Pin It

Lilla J:s första pyssel – fotavtryck!

Lilla J:s första pyssel – fotavtryck!

Lilla J har fått vara med om sitt första pyssel i sitt 9-månader långa liv. Jag har gjort hennes fotavtryck i gips. Först gjorde jag en saltdeg som jag använde som gipsform. Där tryckte jag försiktigt Lilla J:s fotavtryck. Hon tyckte det var lite konstigt och kittligt på samma gång. Att tvätta fötterna var mest roligt då skrattade hon högt.

Jag hällde sedan i gips i formen och så fick det stelna. Jag har haft själva saltdegen i en plastform så att gipset inte ska rinna ut överallt.

När gipset stelnat tog jag bort saltdegen och klistrade upp tavlan på en ram. Ramen blev sedan dekorerad med spets och knappar.

Det här pysslet blir ett väldigt roligt minne för framtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.