Pin It

Första gången jag såg dig…

Första gången jag såg dig…

I lördags var jag och en kär vän på stan på uppdrag ” att hitta något fint på NK” för makens presentkort han vunnit på jobbet!

Eftersom jag och min vän alltid brukar ha hysteriskt roligt när vi är tillsammans var denna dag inget undantag. Fnissandes och högljutt gick vi på jakt efter de perfekta sakerna. Varje gång vi hittade något vi tyckte var på tok för dyrt sa vi -Oh, eller kanske det här minitimglaset för 399 kr?! Sedan fnissade vi lite mer och lite till..

Tillslut efter många tokiga förslag förstod vi att det var på NK:s nedervåning man kunde hitta dom bästa sakerna. Vi hittade många helt underbara ting som passade till hemmet. Det var också här vi hittade Jacqueline den vita lilla grisen. När jag såg henne visste jag att vi inte kan leva utan varandra. Hon måste bara följa med hem. Så det fick hon göra också.

Välkommen till familjen
Jacqueline Gördis!
image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.