Pin It

Pollentider och pastell frossa

Pollentider och pastell frossa

Nu har det börjat klia rejält i mina ögon och i näsan. Pollenperioden är igång och det vill säga ett halvår med pollenallergi, pollenmediciner och klåda. Trots detta älskar jag både våren och sommaren. När allergin är som värst får jag stänga alla fönster, tvätta håret varje dag och vara ute stundvis för att sedan gå in och vila en stund. Men detta får mig inte att sluta njuta av årstiderna.

När våren är här brukar jag vilja ta in färg i mitt hem. Just nu är det pastell som gäller. Sist jag var i pysselbutiken var det självaste Paradise hotel Lina som hjälpte mig välja färg. Vi stötte på varandra där bland pastellfärger och lackburkar lika engagerade i skapandets underbara värld båda två.

Här kan ni se två kakfat jag målat i pastellfärger.

Det ena kakfatet har jag gjort till barnen och det andra har maken hjälpt mig laga då det gått sönder. Jag bestämde mig för att måla även det i pastellfärg åtminstone den nedersta tallriken och handtaget.

Här är dom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.