Pin It

Kom inte och säg att barn inte kan….

Kom inte och säg att barn inte kan….

Våra ungar går inte på förskolan. För oss är valet enkelt. Båda barnen stannar hemma så länge det är ekonomiskt möjligt. Vi vrider hellre på slantarna och prioriterar än att båda jobbar tidigt. Varför?! Jo, för att vi tror att det är bäst för våra barn.

Det härliga med att vara hemma med båda barnen är att se kärleken som finns mellan dom varje dag. Att de älskar varandra , tycker om att leka ihop och att de bryr sig om varandra. Det är också kul att hitta på alla pysselprojekt som vi sysslar med. Vi har vår egna hemmaförskola med hemmapedagogik helt enkelt.

Idag har vi blåst ur ägg och målat dom. Vi har sjungit, skrattat och övat att räkna till 10. Vi har haft disco, övat på färgerna och bakat ( av äggen vi blåste ur ) till faster som kommer ikväll.

Så kom inte till oss och säg att barn inte kan. De kan mer än du tror, bara de får försöka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.