Pin It

Jag homestylar hotellet

Jag homestylar hotellet

Tycker du att ett hotellrum ibland kan kännas lite opersonligt och tråkigt?! Då kan du med lätta medel homestyla det till att bli lite mer hemtrevligt.

Under vår långweekend har jag stylat lite i köket på hotellet i vår hyrda lägenhet för att vi ska kunna mysa in oss ordentligt.

Jag köpte några fina tulpaner, tog en konservburk från gårdagens middag och använde som vas. Jag köpte det snyggaste ägget på Indiska och fyllde det med godis från Lindex påskägg som alla kunder fick idag. Sedan tog jag mina semester magasin och gjorde ett litet bordsarrangemang.

Nu vill jag knappt lämna köket och ska njuta med en kopp te och lite tidningsmys innan det blir läggdags!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.