Pin It

Små värmedynor för värkande öron

Små värmedynor för värkande öron

Jag har under en lång period drabbats av värk i olika former. Det senaste är att jag råkat ut för en hemsk öroninflammation som gör fruktansvärt ont. Nätterna består av gråt, värk och smärta. Enda platsen jag kan sova på är sittandes i min fåtölj.

Som tur är har jag en underbar make som hjälper mig allt han kan och en älskad kusin som är som min syster som varit här och hjälpt oss med barnen. Tack älskade S för all din hjälp. Utan er hade jag förmodligen lagt mig ner och avlidit.

Jag läste på nätet att värme kunde vara skönt mot öroninflammation. Igår i feberyran hjälpte maken mig fram med symaskinen och jag sydde snabbt ihop två små värmekuddar av en gammal mjuksliten tröja. Jag stoppar dom i mitt pannband jag har när jag tränar om det är kallt ute. Det blir som ett fack för värmekuddarna som jag har mot mina värkande öron. Det känns faktiskt lite skönare när man har värmekuddarna mot öronen.

Gör man dessa till barn se till att kuddarna inte är för varma för då kan barnen bränna sig. Använd med försiktighet.

Hoppas att detta tips kan lindra fler värkande öron där ute. Alla som har eller har haft öroninflammation – jag lider med er. Det gör verkligen förbannat ont.

IMG_2088.JPG

IMG_2090.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.