Fantasifull hylla – Den otroliga vandringen

När jag var liten brukade min tant berätta sagor från hennes tavlor hon hade hemma.

Med det minnet i tanken skapade jag ett fantasilandskap på hyllan i vårt kök. Jag har använt mig av prydnadssaker köpta på Hemtex, utklippta figurer i papper, en tavelram, en lampa från IKEA:S nya höstkollektion, en glasburk, en ängel från en god vän, en loppisvas och ett träd jag pysslat ihop sedan tidigare.

IMG_2210.JPG

IMG_2217.JPG

IMG_2211.JPG

IMG_2209.JPG

IMG_2222.JPG

IMG_2220.JPG

IMG_2210-0.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>