Pin It

Nadja Wedins konstverk inspirerar till kreativ tavelfot

Nadja Wedins konstverk inspirerar till kreativ tavelfot

För ett tag sedan fick jag ett kort av Nadja Wedin i en tidning jag prenumererar på. Det var så fint att det bara måste finnas framme. Mina ramar var dock slut och då fick jag ta till kreativa metoder för att göra min egen tavelram.

Jag började med att laminera kortet sedan letade jag fram en vacker flaskknopp som jag köpt på Myrorna. Den är väldigt platt i botten så den passade utmärkt som tavelfot. Jag fick fast den genom att ta rikligt med häftmassa på flaskknoppshalsen och sedan kunde jag trycka dit det vackra kortet.

Nu pryder Nadja Wedins fina illustration vardagsrummet som en liten glädjepärla!

IMG_2602.JPG

IMG_2603.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.