Pin It

Pyssla med kor

Pyssla med kor

Igår ville Lilla I pyssla en kossa. Jag var genast med på tåget och började leta inspiration på nätet. Kan meddela att det finns rätt många bilder på kor på internet. Lilla I fick bestämma vilken bild vi skulle ha som inspiration till vår kossa.

Den utvalda ko-bilden fick vara modell och vi satte igång att rita och klippa. Jag ritade av mallen på fri hand. Klippte ut den och gjorde en mule och lite andra små detaljer genom att renklippa figurerna. Lilla I fick sedan limma fast alla delar och sätta dit plastögon.

Vi avslutade projektet genom att limma fast kossan på en kartongbit och gjorde en ram till konstverket. Jag vek flera pappersremsor för en effektfull ram.

Så här blev vår kossa!

Trevlig fredag!

IMG_2653-0.JPG

IMG_2644-0.JPG

IMG_2652-1.JPG

IMG_2656-1.JPG

IMG_2654-0.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.