Pin It

Växthus på burk

Växthus på burk

Vi håller på en stor utrensning hemma. Vi bor trångt och har för mycket prylar. Inför det nya året passar det bra med en storstädning. Ut med gammal energi och in med ny fräsch.

Jag har under åren samlat på mig flera burkar. Nu har några rensats ut eller fått nya funktioner.

Några av dom har blivit miniväxthus med hyacinter i. Eftersom jag är allergisk mot doften stänger jag in den i en burk. Jag älskar nämligen hyacinter men har inte haft några på flera år. Men nu testar jag att stänga in dom och får se om dom trivs i sitt nya hem eller inte. Hoppas dock på att dom kommer frodas och ha det gött.

God fortsättning och ett gott nytt år!

IMG_3767.JPG

IMG_3773.JPG

IMG_3771.JPG

IMG_3768.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.