Pin It

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Idag är det den sista dagen på det här pyssel året och imorgon när vi vaknar är det ett nytt år som börjar. Jag brukar alltid känna mig lite vemodig på nyår. Man liksom säger hejdå till ett gammalt år och välkomnar det nya. Men detta välkomnade tycker jag skall göras med god mat, skratt, vänskap och lite glamour. Jag och lilla I och Lilla J har glammat till oss genom att måla våra naglar med nagellack från Jordklok.

Det här året har inneburit mycket glädje och skaparlust för oss. Vi har pysslat oss igenom det och både jag och barnen har funnit mycket lycka i vårt skapande.

Att pyssla för mig är både hjärngympa och avkoppling på samma gång. Jag känner ett lugn när jag skapar samtidigt som jag får använda huvudet. Det är som den ultimata terapin.

Nu när vi snart lämnar det här året bakom oss och blickar på ett nytt ovisst år så hoppas jag innerligt att det innebär mer pyssel, mer kreativ lust och många många fler timmars pysslande!

Gott nytt år önskar jag och min pysslande familj!

IMG_3777-2.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.