Pin It

Midnattspyssel och vinterprat av Agnes Wold

Midnattspyssel och vinterprat av Agnes Wold

Ikväll fram till midnatt har jag suttit vid symaskinen och lyssnat på vinter i P1 med Agnes Wold och sytt nya matunderlägg.

Jag har under en längre tid letat efter underlägg som inte är av plast eller liknande material. Jag har velat haft några avtorkningsbara och mer miljövänliga alternativ än dom som funnits i butikerna jag varit i.

Idag hittade jag äntligen ett bättre alternativ nämligen en ekologisk vaxduk på Åhlens rean. Jag köpte på mig en ordentlig bit så nu räcker tyget förhoppningsvis också till skötbordet som behöver sig en uppfräschning.

Idag ryker dom gamla i plastunderläggen jag har haft länge. Dom luktar till och med lite konstigt och surt. In åker dom nya.

Om du inte lyssnat på Agnes Wolds prat i Vinter i P1 än – gör det. Det var helt fantastiskt bra. När jag lyssnat klart på hennes program var jag en aningens klokare, bacillskräcken mindre och den enda tanken jag hade i huvudet var: Varför visste jag inte om allt det här tidigare!!!

IMG_3881.JPG

IMG_3882.JPG

IMG_3883.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.