Pin It

PO.P ART får flaggor

PO.P ART får flaggor

Jag håller på att göra om i sovrummet. Först tänkte jag försöka få till en och lugn atmosfär. Men snabbt insåg jag att det är mer cirkuskänsla/uterum jag vill få till.

Jag hittade en jättefin plansch på Polarn och pyret från deras första konst kollektion. Den har fått pryda sovrummet med några hemgjorda flaggor på. Jag satte fast planschen utanpå ramen med häftmassa. Lite kul. Då kan jag lätt göra om tavlan om jag vill sedan eller ta fram konstverket under som jag täckt över.

Nu gäller det att få till den rätta känslan jag söker i resten av rummet!

Hoppas ni får en trevlig helg!

IMG_4033.JPG

IMG_4035.JPG

IMG_4037.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.