Pin It

Fri fantasi på kökskaklet

Fri fantasi på kökskaklet

En kakelplatta i vårt kök har under tråkiga omständigheter krossats. Eller snarare en stor glasburk på tork tippade och på något konstigt sätt skapade ett hål i kaklet. Paniken över händelsen bubblade i mig. Jag såg hur vårt kök tappade värde med flera tusenlappar och jag kände mig väldigt frustrerad över att en sådan simpel sak som en glasburk råkade förstöra köket.

Efter lite funderingar har jag nu kommit på en tillfällig lösning till den krossade kakelplattan.

Lösningen heter kakeldekor. Jag köpte min på lagerhaus rea. Men eftersom jag inte vill ha kakeldekoren trist uppsatt med jämna mellanrum bestämde jag mig för att göra hus, moln, svampar och träd. Jag har klippt ut allt på fri hand och justerat eftersom tills det såg bra ut.

Nu syns inte den krossade kakelplattan länge och så här blev det!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.