Pin It

Söndagsstök , pysselinspiration och fintvål

Söndagsstök , pysselinspiration och fintvål

Söndagen började tidigt då barnen vaknade pigga som attan men tyvärr var varken jag eller maken i samma pigga skick utan dagen har mest bestått av vardagsstök såsom städning, storhandling och vi har också fixat brunch.

Maken kom hem med en härlig pysselbok från affären och efter städningen är klar kommer jag sjunka ner med den i min fåtölj. Jag tänkte också inviga tvålen jag fått av mamma och pappa. Den är så fin med en torkad blomma på sig. Jag älskar vackra tvålar och jag älskar pysselinspiration! Jag känner redan att det kliar i fingrarna. Jag vill också göra tvålar med torkade blommor. Men först skall jag bara ta tag i sådant som hör vardagen till!

Tack för boken älskling!!! <3 (null)

(null)

(null)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.